Werken bij2022-01-31T13:52:19+01:00

Werken bij eerstelijns diagnostisch centrum SALT

SALT groeit en is voortdurend in beweging. Daardoor ontstaan er binnen onze organisatie regelmatig vacatures voor vaste medewerkers, oproep medewerkers en stagiaires.

SALT levert een dienstverlening van hoge kwaliteit en selecteert daarom haar medewerkers op hun professionaliteit en klantgerichtheid. Onze cliënten, verwijzers en andere relaties staan binnen onze organisatie altijd centraal.

We vormen een hecht en collegiaal team. Samen doen we iedere dag weer ons uiterste best een waardevolle bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in de regio.

Vacature overzicht


Medewerker bloedafname (24 uur/week)

Wij zijn op zoek naar een medewerker bloedafname (m/v) voor 24 uur/week. Wat ga je doen? Als medewerker bloedafname draag je zorg voor het afnemen van bloed op diverse locaties in de regio Noord-Holland, op afnamepoli’s en/of in de buitendienst. [...]

SALT is een doorwerkgever en werkt met inzet van gepensioneerden die naast het pensioen een leuke bijbaan willen. Hiervoor werken wij samen met Doorwerkgever; een specialist in doorwerken na pensioen.

Meer over doorwerkgever: www.doorwerkgever.nl

In onderstaand filmpje leert u één van onze doorwerk-collega’s kennen.