Werken bij2024-01-25T11:39:40+01:00

Werken bij eerstelijns diagnostisch centrum SALT

SALT groeit en is voortdurend in beweging. Daardoor ontstaan er binnen onze organisatie regelmatig vacatures voor vaste medewerkers, oproep medewerkers en stagiaires.

SALT levert een dienstverlening van hoge kwaliteit en selecteert daarom haar medewerkers op hun professionaliteit en klantgerichtheid. Onze cliënten, verwijzers en andere relaties staan binnen onze organisatie altijd centraal.

We vormen een hecht en collegiaal team. Samen doen we iedere dag weer ons uiterste best een waardevolle bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in de regio.

Vacature overzicht


Medewerker HR (16-20 uur/week)

De afdeling HR bestaat uit een manager en een adviseur/medewerker HR, die samen werken aan alle HR-processen binnen onze organisatie. De wereld om ons heen verandert, denk aan regelgeving, maar ook de vraag vanuit onze eigen organisatie is veranderd, wat [...]

Afstudeerplek

Nog op zoek naar een uitdagende afstudeerplek? Zoek niet verder! Volg je een HBO-opleiding in Personeel & Organisatie of een vergelijkbare richting? Heb je interesse in de gesprekscyclus binnen een organisatie of duurzame inzetbaarheid? Dan hebben wij de perfecte plek [...]