Locaties

Onderstaand kunt u van al onze afnamelocaties en locaties waar u een functieonderzoek kunt laten uitvoeren de adresgegevens en openingstijden zien. Bij elke locatie afzonderlijk staat vermeld of u gewoon kunt binnenlopen of dat een afspraak maken nodig is.

Bij het keuzemenu hieronder kunt u invullen of u bij een bloedafnamepoli met inloop of op afspraak wilt komen of dat u mogelijk voor een functieonderzoek langs wilt komen. Drukt u vervolgens op de zoek-knop en alle poli’s die aan uw wensen voldoen verschijnen op de plattegrond.

Wilt u voor bloedafname naar een poli die op afspraak werkt, dan kunt u met de verwijzing van uw huisarts online een afspraak maken of u kunt telefonisch contact opnemen met SALT voor het maken van een afspraak, afsprakenlijn 088–9100100 (ma t/m vr 08.00 – 17.00 u).

Functieonderzoek en beeldvormende diagnostiek

Voor functieonderzoek en beeldvormende diagnostiek werken wij alléén op afspraak. Na verwijzing door uw (huis)arts nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak en bespreken we welke locatie en welk moment het meest geschikt is.

Openstelling rondom feestdagen

Op de navolgende nationale feestdagen zijn wij gesloten: Nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en eerste en tweede Kerstdag. Op bevrijdingsdag (5 mei) zijn wij in de lustrumjaren gesloten; dat betekent elke 5 jaar. De eerstvolgende keer is dat in 2025.
Ook een avondopening voorafgaand aan een feestdag vervalt.

Om uw en onze privacy te waarborgen hebben wij enkele gedragsregels opgesteld die opgenomen zijn in ons privacybeleid.