Vacature overzicht

Medewerker Bloedafname 

Opleidingsniveau MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een (afgeronde) opleiding tot doktersassistente of een gelijkwaardige zorg-gerelateerde opleiding. Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Uren Bij voorkeur 12 tot 20 uur per week.
Werktijden Van maandag tot en met vrijdag in de ochtend (7.30 tot 14.30 uur).
Duur Tijdelijk met uitzicht op een vaste overeenkomst.
Locaties Afname van bloed op diverse locaties in de regio Noord Holland.
Inhoud Als medewerker bloedafname draag je zorg voor het afnemen van bloed op diverse  locaties in de regio Noord-Holland, op afnamepoli’s en/of in de buitendienst. Administratieve taken zijn een onderdeel van de werkzaamheden als medewerker bloedafname. Je wordt intern opgeleid totdat je bekwaam bent de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren (duur afhankelijk van vooropleiding ongeveer een maand). Vanaf de eerste dag loop je mee met een medewerker, die je inwerkt en opleidt.
Wij zoeken Een flexibele collega met goede communicatieve vaardigheden, dienstverlenend, accuraat, representatief, cliëntgericht en enige computervaardigheden. In bezit van rijbewijs B.
Wij bieden Een leuke, afwisselende baan in een innovatieve, prettige, informele werkomgeving.
Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met: HR@salt.nl. 

Mail je motivatiebrief met CV naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl. Manager Bloedafname 

Opleidingsniveau Minimaal een afgeronde relevante (medische) HBO-opleiding met kennis van en affiniteit met de zorg.
Uren Fulltime (36 uur per week).
Werktijden Van maandag tot en met vrijdag (in overleg).
Duur Tijdelijk met uitzicht op een vaste overeenkomst.
Locaties Standplaats Koog aan de Zaan – Hoofdlocaties in Purmerend en Koog aan de Zaan
Inhoud Als manager bloedafname ben je verantwoordelijk voor de logistiek en aansturing van de gehele bloedafname. Je bent verantwoordelijk voor de bloedafnamepunten (poli’s), kwaliteit, contacten met klanten waaronder huisartsen en andere aanvragers. Je bent manager van zo’n tachtig bloedafnamemedewerkers die in de buitendienst werkzaam zijn. Dit doe je samen met vijf coördinatoren. Het ondersteunen, het adviseren en het faciliteren van het primaire proces van de afdeling is onderdeel van je functie. Als lid van het MT ben je mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatie- en afdelingsbeleid en de uitvoering daarvan. Je bent hierbij ook budget-verantwoordelijk.

De afdeling bloedafname bestaat uit een manager (vacature), vijf coördinatoren (incl. wagenparkbeheer/ facilitaire dienst), ondersteunende coördinatoren en ongeveer tachtig medewerkers en is gevestigd op twee hoofdlocaties (Koog aan de Zaan en Purmerend) en heeft een samenwerking met OLVG Lab BV voor de afname in Amsterdam.

Wij zoeken Een fijne collega met minimaal drie jaar managementervaring, bij voorkeur in de zorg en bij voorkeur ervaring met het aansturen van een afdeling verdeeld over meerdere locaties en daarbij gebruik te maken van de kwaliteiten van de (ondersteunende) coördinatoren. Kennis van laboratoriumonderzoek is een pré. Kennis van HRM (op niveau van management).

Oog voor organisatie- en afdelingsbelangen zonder daarbij aan de medewerkers voorbij te gaan. Ervaring met het werken met kwaliteitssystemen, zoals ISO 15189 en bijbehorende audits. Je bent een teamplayer en in staat om knopen door te hakken en proactief mee te denken in de organisatie (visie en strategie). Je kunt aansturen en delegeren, maar bent ook collegiaal.

Wij bieden Een fulltime functie (36 uur per week) in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is. leuke, afwisselende baan in een innovatieve, prettige, informele werkomgeving. Salaris maximaal Euro 6.662,00 bruto bij een 36-urige werkweek.
Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuts Feenstra, 06-24558329; l.feenstra@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 23 november 2020 naar SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.