Medewerker bloedafname

OpleidingsniveauMBO werk- en denkniveau, bij voorkeur (afgeronde) opleiding tot doktersassistente of een gelijkwaardige zorg gerelateerde opleiding.
UrenBij voorkeur 12 tot 20 uur per week. Vaststelling dagen en uren in overleg.
WerktijdenVan maandag tot en met vrijdag in de ochtend (07:30 tot 14:30 uur).
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Amsterdam.
InhoudAls medewerker bloedafname draag je zorg voor het afnemen van bloed op afnamepoli’s en/of in de buitendienst in Amsterdam. Administratieve taken zijn een onderdeel van de werkzaamheden als medewerker bloedafname. Je wordt intern opgeleid totdat je bekwaam bent de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren (duur afhankelijk van vooropleiding ongeveer een maand). Vanaf de eerste dag loop je mee met een medewerker, die je inwerkt en opleidt.
Wij zoekenEen enthousiaste collega, met kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede communicatieve vaardigheden, dienstverlenend, accuraat en vaardig met de computer.

Je bent representatief, cliëntgericht en in het bezit van rijbewijs B.

Wij biedenEen leuke, afwisselende baan in een innovatieve, prettige, informele werkomgeving.
InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met HR@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.

Medewerker Functieafdeling m/v

OpleidingsniveauMBO+/HBO opleiding in de gezondheidszorg, bij voorkeur hartfunctielaborant, die opgeleid is voor het maken van ECG’s. Ervaring met het maken van inspannings-ECG’s is een pré.
Uren32 uur per week.
WerktijdenIn overleg
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Zaandam.
InhoudDe werkzaamheden van deze functie bestaan voornamelijk uit het maken van ECG’s en inspannings-ECG’s. Daarnaast kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden met spirometrie, fundusfotografie, 24-uurs bloeddrukmeting, events, enkel-/arm index en botdichtheidsmeting (DXA).
Wij zoekenEen enthousiaste, communicatief sterke collega, met een flexibele instelling, die het fijn vindt te werken in teamverband maar ook zelfstandig. Goede contactuele eigenschappen. Efficiënt en stressbestendig. In het bezit van rijbewijs B.
Wij biedenEen parttime functie (24 uur) in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is.

Salaris maximaal Euro 3.144,53 bruto bij een 36-urige werkweek.

InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van der Lee, Manager functieafdeling, d.vanderlee@salt.nl of Yvonne Prosper, Coordinator Functieafdeling, y.prosper@salt.nl – 088-9100170.

Mail je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk , maar uiterlijk 4 augustus 2019 naar: SALT, Afdeling HR, HR@salt.nl.