088 - 9 100 100 | Molenwerf 11 1541 WR Koog aan de Zaan|info@salt.nl

Vacature overzicht

SALT » Vacature overzicht
Vacature overzicht2019-02-07T17:35:05+00:00

Doseerarts

OpleidingsniveauAfgestudeerde basisarts, huisarts of specialist, bij voorkeur ervaring met antistollingsbehandeling en is ingeschreven in het BIG-register en/of register van de RGS (Registratie Geneeskundig Specialisten). In het bezit van, of bereid de applicatiecursus t.b.v. de trombosediensten van het FNT te volgen.
Uren4-6 uur per week.
WerktijdenVeelal in de middag.
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Koog aan de Zaan.
InhoudOp de afdeling Trombosedienst worden doseeradviezen gegeven aan cliënten die antistollingsmedicatie gebruiken. De werkzaamheden van deze functie bestaan voornamelijk uit het adviseren inzake de antistolling aan de hand van de INR waarden en relevante medische gegevens en het bieden van medisch inhoudelijke ondersteuning aan de coördinator Trombosedienst en doseeradviseurs. Ideaal voor artsen die hun registratie als arts willen behouden.
Wij zoekenEen enthousiaste, communicatief sterke collega, met een grote flexibiliteit en zelfstandigheid. Efficiënt en stressbestendig.
Wij biedenEen parttime functie in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is.

Salaris maximaal 4.571,26 bruto bij een 36-urige werkweek.

InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met Nelleke Telgt, Medisch Specialist, 088-9100100; n.telgt@salt.nl. Stuur je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk , maar uiterlijk 28 februari 2019 naar: SALT, Afdeling HR, HR@salt.nl

Medewerker Functieafdeling m/v (tijdelijke functie)

OpleidingsniveauMBO+/HBO opleiding in de gezondheidszorg, bij voorkeur hartfunctielaborant, die opgeleid is voor het maken van ECG’s. Ervaring met het maken van inspannings-ECG’s is een pré.
Uren16-24 uur per week.
WerktijdenIn overleg
DuurHet betreft een tijdelijke functie voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof van een van onze medewerkers (periode begin maart 2019 t/m juli 2019).
LocatiesStandplaats is Zaandam.
InhoudDe werkzaamheden van deze functie bestaan voornamelijk uit het maken van ECG’s en inspannings-ECG’s. Daarnaast kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden met spirometrie, fundusfotografie, 24-uurs bloeddrukmeting, events, enkel-/arm index en botdichtheidsmeting (DXA).
Wij zoekenEen enthousiaste, communicatief sterke collega, met een flexibele instelling, die het fijn vindt te werken in teamverband maar ook zelfstandig. Goed contactuele eigenschappen. Efficiënt en stressbestendig. In het bezit van rijbewijs B en bereid om met eigen auto te rijden.
Wij biedenEen parttime functie in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is.
InformatieDiana van der Lee, d.vanderlee@salt.nl. Stuur je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk , maar uiterlijk 10 februari 2019 naar: SALT, Afdeling HR, HR@salt.nl