Manager bloedafname m/v

OpleidingsniveauMinimaal een afgeronde relevante (medische) Hbo-opleiding met kennis van en affiniteit met de zorg. Minimaal drie jaar managementervaring in de zorg en bij voorkeur ervaring met het aansturen van een afdeling verdeeld over meerdere locaties en daarbij gebruik te maken van de kwaliteiten van de (ondersteunende) coördinatoren. Kennis van laboratoriumonderzoek is een pré.
UrenFulltime (36 uur per week).
WerktijdenVan maandag tot en met vrijdag (ca 08:30 – 17:00 u).
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Koog aan de Zaan.
InhoudAls manager bloedafname ben je verantwoordelijk voor de logistiek en aansturing van de gehele bloedafname. Je bent verantwoordelijk voor de bloedafnamepunten (poli’s), kwaliteit, contacten met klanten waaronder huisartsen en andere aanvragers. Je bent manager van zo’n tachtig bloedafnamemedewerkers die in de buitendienst werkzaam zijn. Dit doe je samen met vijf coördinatoren. Het ondersteunen, het adviseren en het faciliteren van het primaire proces van de afdeling is onderdeel van je functie. Als lid van het MT ben je mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatie- en afdelingsbeleid en de uitvoering daarvan. Je bent hierbij ook budget verantwoordelijk.

De afdeling Bloedafname bestaat uit een manager(vacature), vijf coördinatoren (inclusief wagenparkbeheer/facilitaire dienst), ondersteunende coördinatoren en ongeveer tachtig medewerkers en is gevestigd op twee hoofdlocaties (koog aan de Zaan en Purmerend) en heeft een samenwerking met OLVG Lab BV voor de afname in Amsterdam.

Wij zoekenEen collega met oog voor organisatie- en afdelingsbelangen zonder daarbij aan de medewerkers voorbij te gaan. Kennis van HRM (op niveau van management). Ervaring met het werken met kwaliteitssystemen zoals ISO15189 en bijbehorende audits. Je bent een teamplayer en in staat knopen door te hakken en proactief mee te denken in de organisatie (visie en strategie). Je kan aansturen en delegeren maar bent ook collegiaal.
Wij biedenEen fulltime baan in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is.
InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met Christy Niemeijer, Bestuurder. 088-9100100; c.niemeijer@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV uiterlijk 15 januari 2020 naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.

Dermatologie Assistent m/v

  

OpleidingsniveauHAVO-niveau aangevuld met opleiding tot doktersassistent of verpleegkundige.
UrenParttime (24 uur per week).
WerktijdenWerkdagen en werktijden in overleg.
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Zaandam.
InhoudJe verricht dermatologische handelingen samen met of na instructie van de dermatoloog. Jouw rol hierbij is naast assisteren ook het zelfstandig voorbereiden van spreekuren, afnemen van anamnese, verslaglegging, uitleg en toelichting geven op behandelingen. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en daarmee ook het gezicht van SALTDerma.

Samen met de medisch specialist (dermatoloog) vorm je het behandelteam dat samen verantwoordelijk is voor het totale proces rondom de patiënt tijdens de spreekuren en ingrepen.

Wij zoekenEen doktersassistent die op zoek is naar een inspirerende werkomgeving waarin je veel van je praktische vaardigheden kunt toepassen. Ervaring met het assisteren bij chirurgische ingrepen is een pré, alsmede ervaring met het verwerken van teksten en het opstarten en bijhouden van een elektronisch dossier.

Iemand met een grote mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Goede contactuele, sociale eigenschappen. Efficiënt, stressbestendig en nauwkeurig.

Tenminste één jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Wij biedenEen parttime functie (24 uur) in een informele werkomgeving die sterk in ontwikkeling is.

Inschaling afhankelijk van relevante ervaring minimaal Euro 1882,37/maximaal Euro 2937,45 bruto bij een 36-urige werkweek.

InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van der Lee, Manager SALTDerma, 088-9100190; D.vanderlee@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV uiterlijk 3 februari 2020 naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.