Medewerker Functieafdeling m/v

OpleidingsniveauMBO+/HBO opleiding in de gezondheidszorg, bij voorkeur hartfunctielaborant, die opgeleid is voor het maken van ECG’s. Ervaring met het maken van inspannings-ECG’s is een pré.
UrenEen parttime functie (24 uur per week).
WerktijdenIn overleg.
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Zaandam.
InhoudDe werkzaamheden van deze functie bestaan voornamelijk uit het maken van ECG’s en inspannings-ECG’s.
Daarnaast kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden met spirometrie, fundusfotografie, 24-uurs bloeddrukmeting, events, enkel-arm index en botdichtheidsmeting (DXA).
Wij zoekenEen enthousiaste collega met ervaring met het maken van inspannings-ECG’s. Een grote flexibiliteit en zelfstandigheid
Goede contactuele eigenschappen, efficiënt en stressbestendig in bezit van rijbewijs B.
Wij biedenEen parttime functie (24 uur per week) in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is. Salaris maximaal € 3.144,53 bruto bij een 36-urige werkweek.
InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van der Lee, Manager Functieafdeling, d.vanderlee@salt.nl of Yvonne Prosper, Coördinator Functieafdeling, y.prosper@salt.nl; 088 -9100 170.

Mail je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 november 2019 naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.

Manager bloedafname m/v

OpleidingsniveauMinimaal een afgeronde (medische) HBO opleiding met kennis van en affiniteit met de zorg.
Minimaal drie jaar managementervaring in de zorg en bij voorkeur ervaring met het aansturen van een afdeling verdeeld over meerdere locaties en daarbij gebruik te maken van de kwaliteiten van de (ondersteunende) coördinatoren. Kennis van laboratoriumonderzoek is een pre.
UrenEen fulltime functie (36 uur per week).
WerktijdenVan maandag tot en met vrijdag (ca 08:30 tot 17:00 uur).
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Koog aan de Zaan.
InhoudAls manager Bloedafname ben je verantwoordelijk voor de logistiek en aansturing van de gehele bloedafname.
Je bent verantwoordelijk voor de bloedafnamepunten (poli’s), kwaliteit, contacten met klanten waaronder huisartsen en andere aanvragers.
Je bent manager van zo’n tachtig bloedafnamemedewerkers die in de buitendienst werkzaam zijn.
Dit doe je samen met vijf coördinatoren. Het ondersteunen, het adviseren en het faciliteren van het primaire proces van de afdeling is onderdeel van je functie.
Als lid van het MT ben je mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatie- en afdelingsbeleid en de uitvoering daarvan.
Je bent hierbij ook budget verantwoordelijk.De afdeling Bloedafname bestaat uit een manager (vacature), vijf coördinatoren (incl. wagenparkbeheer/ facilitaire dienst),ondersteunende coördinatoren
en ongeveer tachtig medewerkers en is gevestigd op twee hoofdlocaties (Koog aan de Zaan en Purmerend)en heeft een samenwerking met OLVG Lab BV voor
de afname in Amsterdam.
Wij zoekenEen enthousiaste collega met minimaal drie jaar managementervaring in de zorg en bij voorkeur ervaring met het aansturen van een afdeling verdeeld over meerdere locaties en daarbij gebruik te maken van de kwaliteiten van de (ondersteunende) coördinatoren.
Kennis van laboratoriumonderzoek is een pre. Kennis van HRM (op niveau van management).
Oog voor organisatie- en afdelingsbelangen zonder daarbij aan de medewerkers voorbij te gaan.
Ervaring met het werken met kwaliteitssystemen, zoals ISO15198 en bijbehorende audits.
Je bent een teamplayer en in staat om knopen door te hakken en proactief mee te denken in de organisatie (visie en strategie).
Je kan aansturen en delegeren, maar bent ook collegiaal.
Wij biedenEen fulltime functie (36 uur per week) in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is. werkomgeving.
InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met Christy Niemeijer, Bestuurder SALT, 088 – 9100 100; c.niemeijer@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 november 2019 naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.

Medewerker bloedafname

OpleidingsniveauMBO werk- en denkniveau, bij voorkeur (afgeronde) opleiding tot doktersassistente of een gelijkwaardige zorg gerelateerde opleiding.
UrenBij voorkeur 12 tot 20 uur per week. Vaststelling dagen en uren in overleg.
WerktijdenVan maandag tot en met vrijdag in de ochtend (07:30 tot 14:30 uur).
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Amsterdam.
InhoudAls medewerker bloedafname draag je zorg voor het afnemen van bloed op afnamepoli’s en/of in de buitendienst in Amsterdam. Administratieve taken zijn een onderdeel van de werkzaamheden als medewerker bloedafname. Je wordt intern opgeleid totdat je bekwaam bent de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren (duur afhankelijk van vooropleiding ongeveer een maand). Vanaf de eerste dag loop je mee met een medewerker, die je inwerkt en opleidt.
Wij zoekenEen enthousiaste collega, met kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede communicatieve vaardigheden, dienstverlenend, accuraat en vaardig met de computer.

Je bent representatief, cliëntgericht en in het bezit van rijbewijs B.

Wij biedenEen leuke, afwisselende baan in een innovatieve, prettige, informele werkomgeving.
InformatieVoor meer informatie kun je contact opnemen met HR@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV naar: SALT, t.a.v. Afdeling HR: HR@salt.nl.

Doseerarts m/v

OpleidingsniveauAfgestudeerd basisarts, huisarts of specialist, bij voorkeur ervaring met antistollingsbehandeling en is ingeschreven in het BIG-register en/of register van de RGS (Registratie Geneeskundig Specialisten)
Uren4 – 6 uur per week.
WerktijdenIn overleg, veelal in de middag.
DuurBepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast contract.
LocatiesStandplaats is Koog aan de Zaan.
InhoudOp de afdeling Trombosedienst worden doseeradviezen gegeven aan cliënten die antistollingsmedicatie gebruiken. De werkzaamheden van deze functie bestaan voornamelijk uit het adviseren inzake de antistolling aan de hand van de INR waarden en relevante medische gegevens en het bieden van medisch inhoudelijke ondersteuning aan de coördinator Trombosedienst en doseeradviseurs. Ideaal voor artsen die hun registratie als arts willen behouden.
Wij zoekenEen enthousiaste, communicatief sterke collega, met grote flexibiliteit en zelfstandigheid. In het bezit van, of bereid de applicatiecursus t.b.v. de trombosediensten van het FNT te volgen.
Wij biedenEen parttime functie (4-6 uur per week, veelal in de middag) in een informele werkomgeving, die sterk in ontwikkeling is. Salaris maximaal 4.571,26 euro bij een 36-urige werkweek.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nelleke Telgt, Medisch Specialist,  088 – 9100100; n.telgt@salt.nl.

Mail je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk , maar uiterlijk 20 september 2019 naar: SALT, Afdeling HR, HR@salt.nl.