Wilt u weten of u antistoffen in uw bloed heeft?
Laat dan een antistoffentest bij ons uitvoeren. De antistoffentest is gemakkelijk, snel en betrouwbaar. U kunt antwoord krijgen op:

  • Heb ik antistofrespons na mijn vaccinatie?
  • Heb ik een corona-infectie doorgemaakt?
  • Heb ik naast mijn vaccinatie ook nog een corona-infectie doorgemaakt?
  • Ik ben niet gevaccineerd, maar heb ik een corona-infectie doorgemaakt?

Wij benadrukken dat wanneer er antistoffen worden aangetoond dit nog niet betekent dat u ook immuun bent tegen het coronavirus. Gemiddeld genomen zullen dan wel de eventuele ziekteverschijnselen bij een corona-infectie milder van aard zijn.

Hoe?
Om na te gaan of u antistoffen heeft, nemen wij bloed bij u af. Vervolgens wordt het in het laboratorium van SALT onderzocht. De antistoffentest wordt nog dezelfde dag uitgevoerd en u ontvangt de uitslag vaak al dezelfde dag en anders uiterlijk de volgende ochtend.

Wat kost een antistoffentest?
We bieden testen aan vanaf € 45,- afhankelijk van welke test u wilt laten uitvoeren. Deze kosten worden niet vergoed door uw ziektekosten­verzekering. Betaling kan uitsluitend via iDeal.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak via onze website. U moet een formulier invullen en er zal gevraagd worden naar uw telefoonnummer en emailadres. De uitslag van de antistoffentest ontvangt u binnen 1-2 werkdagen via de email. Om de uitslag te kunnen inzien, moet u een code invoeren die u via een beveiligde link zult ontvangen.